Válasszon nyelvet

1. Díjmentes helyi tömegközlekedés biztosítása diákok számára   
    Az  I – XI osztályos, utazási igazolvánnyal rendelkező, a 2023/2024-es tanévben a Nagyvárad  területén belüli oktatási intézményekbe beiratkozott 21 évnél fiatalabb tanulók a tanév idejére ingyenes helyi tömegközlekedésben részesülnek, az utazási igazolvány érvényesítésével közlekedési eszközökön 2024.09.31-ig a 189/2023 törvény 83. (1) bekezdése alapján.A tanulók a feltöltött utazási kártya alapján díjmentesen utazhatnak, a közlekedési eszközre való felszálláskor a kártya érvényesítése kötelező.
A Nagyvárad területén belüli oktatási intézményekbe beiratkozott tanulók utazási kártyáinak térítésmentesen történik a HCL sz.927 / 2016 alapján.
  Kérjük az utazási igazolvánnyal nem rendelkező tanulókat, hogy  valamelyik adatfelvételi pontra menjenek a bérlet kiállításáért a következő iratokkal.
Øszemélyi igazolvány/születési anyakönyvi kivonat (14 éven aluli diákoknak)
Øa tanévre szóló diákigazolvány

2. Díjmentes helyi tömegközlekedés biztosítása a Nagyvárad metropolisz övezethez tartozó helységek diákjai számára
A Nagyvárad metropolisz övezethez tartozó helységekből (Bors, Sanmartin, Hidiselul de Sus, Paleu, Cetariu) érkezett diákok ingyenes utazást élveznek a lakóhelyről Nagyvárad városába vezető útvonalon, valamint a Nagyvárad helyi tömegközlekedési eszközökein. Ennek ingyenes igénybevételéhez kérjük, menjen el az OTL SA értékesítési pontjaira utazási igazolvánnyal és személyazonosító okmánnyal (14 éven felüli tanulók esetén) vagy szülői személyazonosító okmánnyal (14 éven aluli tanulók esetén).