Selectați limba dvs

         
Purtător de cuvânt în relaţiile cu presa şi publicul  soc. Carmen Tocuţ Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Şef birou exploatare ing. Nagy Attila Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Şef birou personal ec. Ghiuca Liana Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Şef birou juridic-administrativ jr. Tomele Adela Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Şef secţie tramvaie și infrastructură Tomescu Valentin Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Şef secţie autobuze ing. Drugaș Dan Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Şef birou contabilitate - financiar ec. Popa Diana Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Şef birou informatică ing. Libor László Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Şef birou achiziţii - aprovizionare ing. Vurst Judit
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Şef departament comercial sing. Labanc Vasile Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Coordonator controlori Şipos Alina Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Responsabil protectia muncii Rostás Aranka Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Responsabil I.T.P. ing. Burda Adrian Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.